Sunday, April 10, 2011

~~Kau Pernah Rasa 1st Time x??~~






Sukaaaaaaaaaaaa..semalam kawen member seopis..meriah noks~dan 1st time aku mekap & pakai lense kaler-kaler..sebelum neyh bukan xbiasa pakai contact lense tapi aku xpakai yang ada kaler..macam hulu je rasa kan?? arghh xpedulik, nak cerita jugak, hulu pun hulu lah. ha ha ha!!


Masa mula-mula nak pakai neyh memang ambil masa yang lama, ye la kan, aku dah lama xpakai, kalau pakai pun sebab-sebab tertentu je lah. Kalau x memang spek la yang setia jadi peneman batang hidung. he he he. masa kat kenduri tue ramai yang tegur aku nampak lain, ala diorang semua mana pernah tengok muka aku kalau xde spek, macam jadi perhatian la pulak, malu..maluuu~~ha ha ha!! tue la kan, berani pakai, berani la tanggung. aishhh~ oke lah, aku dah xde idea nak menaip panjang-panjang, nanti-nanti kita sambung yea.

4 comments:

tengku masni said...

alinnn!!! cantik ko pkai lens tuh... nmpk lain muke ko... xmo lah pkai spek dah...ngeee... ;)

Alinaleen said...

ahhaa..tq memuji..maluuu~ mn blh xpakai spek, aku selalu lewat g kje, kalau pki lense alamat lps subuh trs kne mengadap cermin la cemitu.. :D :D

Fied said...

Cantik la alyn ko pakai lens.. sukaaaa... pic yang pertama tu pipi ko nampak kurus sikit. Nampak nya menjadi la diet ko.. huhuhu

Alinaleen said...

fidahhh..nampak kurus sbb aku muncungkan mulut kot..xkurus lagi lah..wuwuwu~