Tuesday, April 17, 2012

~~Adakah Erti Rindu Cemini??~~



Tadi bukak blog si datin, kawan fatin liyana..owh btw, sebelum tue nak bagi tau cemana aku boleh jelajah blog kawan si fatin liyana neyh, aku memang minat penulisan fatin liyana bukan sebab dia comel walaupun hakikat sebenar dia memang seorang mahluk Allah yang dicipta seindah kejadian dan kebesaran Allah S.W.T tapi aku suka idea dia. :) eh tersasar cerita pulak..heee. Aku dapat link blog dari fatin liyana dari private mesej yang aku hantar melalui fesbuk, ingatkan xdapat perhatian, tp alhamdulillah fatin reply. Big thank you fatin. yeayyyy. :D :D oke, cerita pasal kawan dia neyh pulak kebetulan jugak sebab aku tengok safiya tv 9 minggu lepas, ada story pasal keyakinan org plus size pada pandangan mata masyarakat luar. Dia sangat berkeyakinan dan xamik peduli kritikan orang. cemini la aku sukaaa..he he he!!




Oke tujuan sebenar bukanla nak mengulas pasal mereka berdua neyh, aku cuma nak bersetuju dengan pandangan si datin najah neyh tentang rindu..mood jiwang tetiba kan?? xpedulik laa, janji aku rasa pendapat neyh betul..hahaha!! kalau nak tengok cuba korang tekan sini. kalau setuju sila angkat tangan tinggi-tinggi.. :D :D



nak highlight sikit entry datin : -
Have fun with it, rindu itu datang tanpa kita duga . Kita tak boleh elak pon kan kalau rindu tu datang. Rindu tu jugak yang buat kita rasa nak nangis, pilu..sayu je kan (: Kerap kali najah rasa mcm ni, tapi Najah cuba buat teknik ni, Najah tenang sangat walaupun biarlah najah sorang yang rasa :) Maksud Najah, kawan2 najah yang Najah lama tak jumpa and terlalu rapat zaman belajar dulu kan . . You guys kalau rindu family yang jauh sangat sangat, cuba la . .Rindu yang ikhlas dari hati, kita sampaikan padanya, InsyaAllah. .Cuba la ye (:

nota kaki : psstttt..aku xbuat lagi, nanti aku try yea. ha ha ha!!

2 comments:

Fied said...

Sabar k...

Aya Ekeuchi said...

baik-baikkkkkk..heee