Wednesday, February 2, 2011

~~Hancus Lagi~~

~~pic last yang disnap~~


Wuwuwu..camera aku hancus lagi. Ape kes lah tangan neyh xdapat pegang kuat-kuat. Time cuti banyak kenduri kendara lah dia nak jatuh, warantty ada lagi tapi xtau lah valid ke tak, kalau xcaye cuba tengok sini..xsampai setahun pun lagi, tapi dah kondem~sedih neyh, nasib baik xbeli camera dslr..adoii mampu berangan ajelah. Rasa xberbaloi je kalau aku neyh jenis pengganas pakai gadget.. ha ha ha!!



Ni nak cerita pasal gadget jugak, baru-baru neyh henpon aku jatuh kat atas jalan masa dalam hujan..boleh bayangkan x?? jalan tue pulak ada lopak air tambah lagi aku baru sedar 1/2 jam kemudian..What the F*** (sila baca FISH, jgn mencarut!) jadi masa kutip atas jalan tue, tengok kat skrin henpon dah jadi flight mood..semua program jadi cepat..xtekan apa-apa pun dia mengganas jugak memberontak..dalam hati neyh cakap, sah kena beli henpon baru..tp semua tue dusta, xpayah beli baru pun..aku sayang henpon aku..wuwuwuwu~dia tau tuan dia bersifat cemana, 3hari aku jemur bawah kipas, nak jadi apa pun, jadilah..buat hati kering. Kembali kepada asal akhirnya, dan dia jadi lebih baik dari biasa..sayang henpon pink~ :))



Aku harap karang cina kedai camera tue tau nak buat apa kat camera aku kan, dan yang paling penting, FREE OF CHARGE untuk kerja-kerja pembaikpulihan..ha ha ha!! Aku kena cakap, aku sangat sayang kat camera tersebut walaupun orang anggap kuno! biarlah, janji aku suka.. :D :D

4 comments:

tengku masni said...

ganaznye cik alin oi.... jahanammmm.. :P

Alinaleen said...

bukan ganas lah, sbb terlampau lemah lembutlah dia jadi jatuh, pegangan xkukuh..ha ha ha!!

Ayu Online Dairy said...

ganas mu... xleh bli yg mahal nie.. nti rugi je

Alinaleen said...

tue la intan, salah tangan aku la neyh..dslr boleh beli la sebab tali dia panjang, bole sangkut kat leher..hahaha~