Sunday, October 11, 2009

~~MAFIA WARS~~


oh tidakkk!!! aku dapat banyak invite dari kekawan suh aku join game ini, aku pun join laa untuk tidak menghampakan mereka semua..ekekeke (ayat membela) tp sepertinya sangat tidak menarik bagi aku, ini adalah kerana game ni xmacam game kesayangan aku iaitu FARMVILLE ku itew.. :)
korang nak tau x kenapa aku xberminat sangat dgn game tersebut, ia adalah kerana :



  • mula2 memang xreti step dia, tp dh diajar baru paham camne nak main..tx kepada cikgu yang ngajo aku.. :D
  • warna game tersebut xberapa menarik perhatian..aku tau dia game MAFIA, so kena banyak warna suram2..gelap2..ohh ak betul2 kelabu asap kalau main lame2 game itew..kalaula game MAFIA ni warna dia ceria..ak rse ati ni bole terus melekat kot..hahaha (puji FARMVILLE!!)
  • mainan perang2..tembak2..xsesuai dgn jiwa..biarla game pun, aku xske..



KESIMPULAN : AKU MEMANG XBERAPA MINAT GAME INI, IA HANYA UNTUK MENGISI WAKTU AKU YANG BETUL2 DALAM KEADAAN XTAU NAK BUAT PAPE..hehehe




2 comments:

raxm raxis said...

ini game yg ter best nih...
rugi tak main.

aLeen said...

main..tp
jarang-jarang..hehe